Dringend mazout nodig? 

Op weekdagen vóór 9 uur besteld, vandaag nog geleverd.

056 64 49 70

Bel

Uw brandstofleverancier met 55 jaar ervaring

Vantieghem kiest bewust voor de topkwaliteit van Esso. Sinds ’79 zijn wij dan ook uw erkende verdeler van hun brandstoffen en smeerolie. Dankzij een service die even sterk is als onze prijzen, zijn wij ook voor u de juiste brandstofleverancier.

Transparante brandstofprijzen

Diesel en mazout bestelt u meteen via onze brandstofcalculator. Vul uw gegevens in en het gewenste aantal liter. U krijgt meteen de correcte prijs te zien. Meer dan 5000 liter nodig? Ook dan kunt u op uw brandstofleverancier vertrouwen. Brandstof bestellen? Neem dan contact op en geniet van interessante voordeeltarieven. Om petroleum of benzine te bestellen, vraagt u een offerte aan.

Sterke service

55 jaar ervaring, dat vertaalt zich in een service om u tegen te zeggen. Uw brandstofleverancier Vantieghem brengt alle brandstoffen tot bij uw woning, tankstation en industrie- of landbouwbedrijf. Om u een stipte levering te garanderen in de regio Kortrijk-Oudenaarde-Wielsbeke-Doornik, regio Lichtervelde, regio Zulte-Deinze en Brugge-Zeebrugge-Oostende, staan 14 ervaren chauffeurs tot uw dienst.

Wilt u meer weten over onze service of producten? Contacteer ons dan. Of vraag meteen uw offerte aan.

debug