Dringend mazout nodig? 

Op weekdagen vóór 9 uur besteld, vandaag nog geleverd.

056 64 49 70

Bel

Goedkope benzine bestellen

Bij Vantieghem kunt u Eurosuper 95 en Super+ 98 benzine bestellen. Wat deze types benzine gemeen hebben, dat is hun onberispelijke kwaliteit én hun goedkope prijs. Want Esso denkt niet alleen aan de verbeterde brandstofprestaties van uw motor, maar ook aan uw portemonnee.

Eurosuper 95 en Super+ 98

Het onderscheid tussen beide types benzine hangt af van het octaangetal, dat staat voor de klopvastheid. Het overgrote deel van de benzinewagens rijdt uitstekend met de goedkope benzine Eurosuper 95. Toch presteren bepaalde types beter dankzij het hogere octaangehalte van Super+ 98. Raadpleeg de technische gegevens van uw wagen om juist te tanken.

Voordelig tanken met Esso

Industrieën uit verschillende sectoren profiteren van deze eersteklas goedkope benzine bij onze tankstations. Een tip voor uw firma: vraag uw tankkaart aan. U vindt al uw brandstoffacturen in één handig overzicht en houdt uw wagenpark op orde, zonder onnodig papierwerk.

U baat een transport-, kmo- of  landbouwbedrijf uit? Dan staan wij graag in voor de levering van uw benzine. Contacteer ons voor een samenwerking.

benzine bestellen esso
debug